Transferupdates: ‘Barcelona in Engeland voor Coutinho’

60

In dit transferblog houden we je tot en met de laatste dag (31 augustus) van de zomerse transfermarkt op de hoogte van al het nieuws. Niet alleen de bevestigde transfers worden vermeld, maar ook de geruchten.

Transferupdates  ·  één uur geleden
‘Inter volgende kandidaat voor Mahrez’
Riyad Mahrez blijft een gewilde speler deze zomer. Na Arsenal en AS Roma zou nu ook Internazionale zich in de strijd om de Algerijn mengen. Leicester City wil de 26-jarige spelmaker echter niet voor minder dan 40 miljoen euro laten gaan, een bedrag dat AS Roma in ieder geval niet bereid is te betalen. (Bron: Corriere dello Sport)
Transferupdates  ·  één uur geleden
Transferupdates  ·  2 uur geleden
Transferupdates  ·  2 uur geleden
Voorzitter Galatasaray: ‘We zijn bezig met komst Turan’
Galatasaray probeert Arda Turan naar Turkije te halen, zo laat de voorzitter van de Turkse club weten, “Arda is een fan van Galatasaray. Hij houdt van de club en zal hier terugkeren. We willen dat Arda hier zijn carrière beëindigd. We zijn bezig om een transfer te regelen. (Bron: AS)
Transferupdates  ·  2 uur geleden
‘Nog geen contact met Juventus over Strootman’
AS Roma-directeur Monchi reageert op de berichten dat Juventus interesse zou hebben in Kevin Strootman. “Ik heb nog geen contact gehad met Juventus”, zegt Monchi. “We zijn volledig gefocust op het bouwen van dit team. We willen nog een vleugelaanvaller aantrekken, meer kan ik er niet over zeggen.” (Bron: Eurosport)
Transferupdates  ·  3 uur geleden
Transferupdates  ·  4 uur geleden
‘Rienstra staat open voor Willem II’
Ben Rienstra ziet een overstap van AZ naar Willem II wel zitten. De middenvelder mag namelijk vertrekken bij de club uit Almaar. Er is naar verluidt nog interesse uit Duitsland en Engeland, maar als dat niet concreet wordt, is Willem II een serieuze optie. “Hij zou bij Willem II in een selectie met veel jonge spelers terecht komen. Het verder op weg helpen van talenten ligt hem wel”, zegt vader en zaakwaarnemer Jan Rienstra. (Bron: Brabants Dagblad)
Transferupdates  ·  4 uur geleden
‘Barcelona in Engeland voor Coutinho’
Een delegatie van FC Barcelona zou in Engeland aanwezig zijn om te onderhandelen over de transfer van Liverpool-aanvaller Philippe Coutinho. De Braziliaan moet Neymar opvolgen in Spanje, maar Liverpool zou minstens 100 miljoen euro willen zien van Barcelona. Volgens het Franse L’Equipe hebben de Catalanen ook interesse in Nice-middenvelder Jean-Michael Seri. (Bron: AS)
Transferupdates  ·  5 uur geleden
‘Southampton ontving nog geen bod op Van Dijk’
Er is nog door geen enkele club een bod neergelegd bij Southampton voor Virgil van Dijk. De 26-jarige international van Oranje diende gisteren een officieel transferverzoek in bij de club uit de Premier League en lijkt op weg naar de uitgang. (Bron: TalkSPORT)
Transferupdates  ·  6 uur geleden
Transferupdates  ·  7 uur geleden
Transferupdates  ·  7 uur geleden
‘Turan wil terugkeren naar Atletico Madrid’
Arda Turan heeft laten weten dat hij wil terugkeren naar Atletico Madrid. De middenvelder is niet tevreden bij FC Barcelona en wil de club verlaten. Een probleem is wel dat Atletico geen spelers mag inschrijven tot januari 2018 vanwege een transferverbod. De Turkse international speelde tussen 2011 en 2015 ook al bij de club uit Madrid. (Bron: Marca)
Transferupdates  ·  7 uur geleden
Transferupdates  ·  8 uur geleden